1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Guust Flater Cartoon gag

Posted on 16. Mar, 2010 by in Humor, Old school, Strips

Guust Flater (Frans: Gaston Lagaffe) is een stripfiguur en een stripreeks rond deze figuur die werd bedacht en getekend door André Franquin. De strip bestaat sinds 28 februari 1957.

guust Flater gag

guust Flater gag

Tags: , , , ,

36.034 keer bekeken

2 Reacties op “Guust Flater Cartoon gag”

 1. Hallo,

  Ik zoek naar mijn favoriete “Guust Flater Strip” alle tijden wat een pagina grote strip is waar Guust met zijn schildpadden gaat lopen en hij tegen hen zegt: “rustig aan maar jongens, we hebben geen haast”.

  Kan ik deze afbeelding ge-emailed krijgen omdat ik hem zo schitterend vind en hem niet meer kan vinden in mijn strip collectie.

  Bij voorbaat dank.

  Arnold

 2. admin says:

  arnold de vrij: Hallo,Ik zoek naar mijn favoriete “Guust Flater Strip” alle tijden wat een pagina grote strip is waar Guust met zijn schildpadden gaat lopen en hij tegen hen zegt: “rustig aan maar jongens, we hebben geen haast”.Kan ik deze afbeelding ge-emailed krijgen omdat ik hem zo schitterend vind en hem niet meer kan vinden in mijn strip collectie.Bij voorbaat dank.Arnold  

  Hey Arnold, Wij hebben de stip die jij zoekt niet en ook nergens anders gevonden mss kun je best voro specifiken spirps in een stip winkel een een kijkje gaan nemen. Verder vind je op cartoons nog wel een aantal andere gag’s van guust flater je moet maar eens rondkijken.

The Flintstone FlyerSonic The Hedgehog – SatAM – Warp SonicGuust Flater Cartoon gagUgly Americans – Blob gets a jobKabouter Wesley en Jos het debiele ei – Op bezoek bij Erika van TielenBirdsSouth Park – W.T.F.DinosaucersThe men from up stairs

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!