1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Gundam 00

Posted on 23. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Manga/Anime, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Mobile Suit Gundam 00 (Japans: 機動戦士ガンダム00 Kidō Senshi Gandamu Daburu Ō) is een Japanse animetelevisieserie die vanaf oktober 2007 in Japan uitgezonden zal worden. Het is de meest recente serie uit de langlopende Gundam-reeks en zal geregisseerd worden door Seiji Mizushima, bekend van het succesvolle Fullmetal Alchemist. De muziek in de serie zelf zal verzorgd worden door Kenji Kawai. De serie zal net als de voorgaande titels uit de reeks geproduceerd worden door de Japanse animatiestudio Sunrise.

Aflevering 3: De veranderende wereld Setsuna verzendingen Graham met gemak, de laatste is overrompeld door de geavanceerde technologie van de Gundams, terwijl Tieria keert terug naar de ruimte met Gundam Virtue. De Unie Leger creëert de Anti-Gundam Investigative Task Force

Het is het jaar AD 2307 wanneer fossiele brandstoffen geheel zijn uitgeput en de mensheid zich eindelijk volledig richt op zonne-energie. Tot dit doeleinde bestaat er een drietal grootschalige zonne-energiesystemen die de mensheid moeten voorzien van deze energiebron. Ieder van hen is in het bezit van één van de drie grootmachten op Aarde: de Unie (gevormd door de voormalige Verenigde Staten), de Menselijke Reformisten Alliantie (gevormd door Rusland, China en India) en tenslotte de AEU, die een toekomstige versie is van de huidige EU. Deze grootmachten gebruiken hun energiebronnen voornamelijk voor eigen belang en landen die niet aangesloten zijn bij de grootmachten kunnen over het algemeen niet de voordelen plukken van de systemen. Als gevolg hiervan bestaat er veel woede onder de Aardbevolking, hetgeen leidt tot allerlei kleinschalige conflicten en zelfs volledige oorlogen. Om deze wijdverspreide conflicten ten einde te brengen verschijnt een mysterieuze non-profitorganisatie op het toneel, genaamd Celestial Being. Dit doel pogen zij te bewerkstelligen door een viertal humanoïde wapens in te zetten, zogenaamde Gundams. Deze Gundams worden bestuurd door getalenteerde jonge piloten, aangeduid als Gundam Meisters. Dit viertal wordt gevormd door Setsuna F. Seiei, Lockon Stratos, Allelujah Haptism en Tiera Erde.

Tags: , , , , , ,

2.392 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Merrie Melodies Bugs bunny: “Baseball Bugs”Logorama – [Oscars 2010]Hello KittyTransformers Episode 3Michael The Terrible Boyfriend: “A Slice of the Action”He-Man and the Masters of the Universe – The DefectionGuust Flater Cartoon gagKabouter Wesley – De quizSuperman cartoon

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!