1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

GI Joe: Resolute

Posted on 19. Mar, 2010 by in 2D klassiek, 3D, Actie, Sci-Fi / Fantasy, Video's

G.I. Joe: Resolute

Aflevering 01: van de nieuwe webisode serie. Cobra Commander keert terug naar bedreigen de hele wereld, terwijl GI Joe’s USS FLAGG bevindt zich onder vuur. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Aflevering 02 van de nieuwe webisode serie. Hertog vindt een verborgen boodschap voor Snake-Eyes die de stille ninja is terug naar de oude Arashikage opleiding gronden. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Aflevering 03 van de nieuwe webisode serie. Terug op de U.S.S. FLAGG vinden we GI Joe het oppakken van de stukken van de aanval en de coƶrdinatie van wat zij weten terug te slaan bij Cobra.

Aflevering 04 van de nieuwe webisode serie. Cobra Commander doet zijn troepen hoe ernstig hij dodelijk kan zijn. Ondertussen (nieuw vrouwelijk) kiestoon ontdekt gebruik Cobra’s van HAARP te wereldwijde communicatie verstoren. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Aflevering 05 van de nieuwe webisode serie. Snake-Eyes zoekt de oude Arashikage opleiding gronden voor Storm Shadow, terwijl het nadenken over hun jongere dagen waarop de school was nog steeds actief onder het toeziend oog van de harde Meester. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Aflevering 06 van de nieuwe webisode serie. Hertog en Scarlett infiltreren station OMSK-23 in Siberiƫ. Is echter Cobra is in afwachting van de komst van GI Joe. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Aflevering 07 van de nieuwe webisode serie. Squad Tunnel Rat’s is 20 mijl op als hij zich voorbereidt op het netwerk Cobra’s van communicatie ballonnen leeglopen op de cusp van de atmosfeer. Inmiddels, Gung Ho, Roadblock, Stalker, en Beachhead nemen over de Cobra-troepen de controle van de HAARP-installatie, terwijl Destro & Barones wachten binnen met gijzelaars. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Aflevering 08 van de nieuwe webisode serie. Storm Shadow en Snake-Eyes gevecht op de oude gronden Arashikage opleiding als de flashback gegevens tot de uiteindelijke dodelijke Hard Master’s vechten techniek worden onthuld. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Aflevering 09 van de nieuwe webisode serie. Duke & Scarlett overleefd aanvankelijke verrassing Zartan’s aanval op OMSK-23 en nog steeds strijd terug de Cobra soldaten voordat ze het nucleaire materiaal ze nodig hebben krijgen. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Aflevering 10 van de nieuwe webisode serie. De tafels zijn beginnen te draaien. Destro en Baroness proberen vast te houden aan het HAARP en hun gijzelaars, terwijl Stalker & Beachead het gebouw te infiltreren. Ook het lot van Gung Ho en is het licht komen nadat Roadblock verrassing Destro’s bom. Ondertussen Tunnel Rat is nog 20 mijl tot het netwerk probeert te Cobra’s van communicatie ballonnen leeglopen op de cusp van de atmosfeer. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Aflevering 11 Finale van de nieuwe webisode serie. De Joes zijn rond geduwd door Cobra lang genoeg, is het tijd tonen Cobra Commander wie de baas is. Echter, Cobra Commander heeft nog een paar trucjes in petto voor Cobra geeft haar nieuwste zoektocht naar de wereld te regeren. Featuring Steve Blum als hertog, Charles Adler als Cobra Commander en verhaal door de komische legende Warren Ellis.

Tags: , ,

1.931 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Quick et FlupkeThe Simpsons – Boy Meets CurlSouth Park – Butters’ Bottom BitchDragon Ball ZNaruto ShippudenCase closed (Detective Conan)I Love to SingaThe Addams Family – Happyester FesterSylvester & Tweety –  Room and bird

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!