1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Gerbil in a Microwave

Posted on 07. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Humor, Video's

The gerbil is een van de meest bekende karakters van de website, naast Superfly. Zijn eerste verschijning was in 1999 in een cartoon Gerbil Magnetron, wanneer de gebruiker op verschillende snelheden over een magnetron om voor de gerbil te ontploffen tegen teveel warmte. Hij verscheen in het grootste deel van de cartoons, waar hij altijd krijgt in gevaarlijke situaties die tot de dood. Goede voorbeelden hiervan krijgt gestoken door een potlood schot van de man in Numbah 2 Potlood III, verslonden door pirahnas in Joefish, geschoten door geweer in Gerbill, en zelfs overreden door een Hummer, samen met zijn leger van andere gerbils Tijdens de bestorming van de Joecartoon te vinden , wie ze beweren is verantwoordelijk voor het geweld tegen gratitious gerbils in Gerbil genocide.

Echter, in Donkey Bong [Lange versie], de gerbil klaagt over mensen “Kicking zijn kont, voor wat? Een paar lacht?” en dat hij gewoon ziek is van het in gevaarlijke situaties, dat de dood het gevolg is van het verleden films. Hoewel de Gerbil stierf in veel cartoons, is hij terug in andere films, zelfs de meer recente ‘Numbah 2 Potlood’.

Joe Cartoon is de naam van een serie van Flash-gebaseerde online cartoons dat in 1997 gelanceerd door de maker Joe Shields. Begonnen als een onafhankelijke website, was Joe Cartoon later verbonden met Atom Films, voordat hij weer zelfstandig in 2006.

Bekend om hun ruwe humor en tongue-in-cheek geweld, Joe Cartoons waren de eerste op grote schaal distributed web-gebaseerde producties in hun soort. Geproduceerd in Macromedia’s (Adobe’s) Flash format, een aantal van de cartoons zijn interactief zoals “Gerbil in de magnetron” en “Kikker in een blender.”

Tags: , , , , , , , ,

2.369 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Larkmart – Sale PriceThe SimpsonsHappy Tree Friends – Train KringleZaza cartoon gagsRatjetoe (The Rugrats) – The Turkey Who Came To DinnerBeybladeThe men from up stairsKabouter Wesley – Je kop stotenAlfred Jodocus Kwak

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!