1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Garfield and Friends – Box O’ Fun

Posted on 10. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Humor, Old school, Video's

Garfield is een luie, dike, zelfingenomen, oranje kat die houdt van eten, slapen, het eten van zijn baasje Jon stelen en de hond Odie mishandelen. Hij haat maandagen omdat hij op die dag altijd ongeluk krijgt (vaak in de vorm van een taart in zijn gezicht). Hij beschouwt zichzelf als intelligenter dan mensen en honden.

Garfield geeft graag ’s avonds shows weg op een houten schutting vlakbij zijn huis. Zijn publiek is echter nooit tevreden, en gooit vaak met fruit en groente naar hem. Garfield heeft een zwak voor muizen en jaagt dan ook niet op ze, tot irritatie van zijn baas Jon. Wel jaagt Garfield op spinnen, die hij meestal plat slaat met een krant. Andere dingen waar Garfield zich aan ergert zijn diëten en rozijnen.

Garfield is verzot op eten, vooral lasagne. Verder eet hij graag vissen en vogels. De reden dat hij zoveel van eten houdt is omdat hij geboren is in de keuken van een Italiaans restaurant.

Garfield scherpt geregeld zijn nagels aan de gordijnen en het meubilair van Jon. Hij houdt ervan om de varens van Jon op te eten, en vernielt graag de tuin van zijn buurvrouw Mrs. Feeny.

Garfield kampt met het probleem dat hij het niet kan laten om in bomen te klimmen. Dit is een oud instinct dat geregeld opspeelt.

Garfield heeft verschillende alter-ego’s. De bekendste is de “Caped Avenger”.

Jim Davis vernoemde Garfield naar zijn grootvader, James A. Garfield Davis.

hier is alvast een van zijn klassieke afleveringen van vroeger:  Garfield and FriendsBox O’ Fun

Tags: , , , , ,

2.550 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Lucky luke in daisy town (NL)201 – South ParkSuper Mario Rescues the PrincessTaleSpinMarsupilamiHello KittyMarbles cartoonsHappy Tree FriendsTom and Jerry – Polka dot puss (Episode 39)

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!