1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Galaxy Trio

Posted on 16. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Bizar, Cel, Old school, Sci-Fi / Fantasy, Video's

De Galaxy Trio is een groep van drie buitenaardse superhelden, Vapor Man, Meteor Man, en Gravity Meisje, die patrouilleren in een ruimte in hun Cruiser Condor Een handhaven van de orde en het bestrijden van boosdoeners in de naam van de Galactische Patrol wetshandhavingsdienst. Het schip was uitgerust met een “verdringer” zeer vergelijkbaar met de transporter apparaat in Star Trek, die een eigentijdse show.

* Vapor Man (Don Messick) – Hij heeft de mogelijkheid om geheel of gedeeltelijk van zijn lichaam te transformeren in gasvorm (een vermogen gedeeld door ten minste een aantal bewoners van zijn thuisplaneet van Vaporus), waardoor hij te vliegen, te ontsnappen aan fysieke obligaties, en knijp door middel van zeer kleine ruimten, alsmede het produceren van verschillende vormen van “damp” (zoals “bevriezen damp”) uit zijn handen.

* Meteor Man (Ted Cassidy) – Een inwoner van de planeet Meteorus. Meteor mens onderscheidt zich door zijn vermogen te vergroten of verkleinen van een deel van zijn lichaam. Hij krijgt bovenmenselijke kracht in een van de extremiteiten dat hij kiest voor vergroting.

* Gravity Meisje (Virginia Eiler) – Ze heeft het vermogen om de wetten van de zwaartekracht buigen naar haar wil, door haar te vliegen en zeer zware voorwerpen tillen met haar geest. De dochter van de koning van de planeet Gravitas, verliet ze haar huis en luxe leven van voorrecht op een vroege leeftijd ter bestrijding van criminaliteit met het Galactische Patrol en werd vervolgens toegewezen aan de Galaxy Trio team, met wie ze ooit heeft sinds geserveerd. Zwaartekracht Meisje komt terug in Harvey Birdman, Attorney at Law als Gigi, een wispelturige bigamist die gooit er met verschillende Sebben & Sebben staf.

De Trio verscheen ook in Hanna-Barbera Super tv-helden nummer # 2 (september 1968).

Tags: , , , ,

2.523 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Sonic UndergroundGerbil in a MicrowaveSpawn – ProphecyDinosaucersJackson 5(five) Cartoon – deel 2South Park – PeeHey Arnold!Transformers Episode 2My Life Plus Animals – Thanksgiving

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!