1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

G.I. Joe: A Real American Hero

Posted on 19. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Old school, Sci-Fi / Fantasy, Video's

G.I. Joe: A Real American Hero is een militair-serie van actie figuren en speelgoed. Geproduceerd door Hasbro, de toyline oorspronkelijk verscheen in 1982, en het blijft tot heden. Het werd gesteund door een Marvel comic book series en een populaire cartoon tv-show, dat liep in de jaren 1980, alsmede een gamma van merchandising tie-ins. Marvel afgegeven een komische helpen bevorderen van de toyline en Sunbow’s geanimeerde promoties voor de strip de weg vrijgemaakt voor de lopende tekenfilm. Dit was een van de beste comics in de jaren 1980, zoals is aangegeven op WPIX kanaal 11 in New York, 5 dagen per week in de middag, het was gevuld met actie en avontuur. Het had de beste karakters die opgenomen Duke, Snake-Eyes, Storm Shadow, Cobra Commander, Destro, Zartan en vele, vele anderen en de beste stemmen van de personages zo goed overeenkomen. Dit was van de beste toon de hit van de afertoons op WPIX samen met Healthcliff, MASK, Transformers en Voltron. Ik voegde commercials op deze aflevering alleen voor nog meer mooie herinneringen van de beste jaren ooit.

Tags: , , , , , , , , ,

5.784 keer bekeken

1 reactie op “G.I. Joe: A Real American Hero”

  1. Jules Vismale says:

    G.I. Joe was een geweldige cartoonserie en door dezelfde filmmaatschappij gemaakt die de Transformers uitzond. De stemmen pasten inderdaad heel goed bij de leden van G.I. Joe en Cobra. Zo had de Cobra-commandant met zijn metalen gezicht dezelfde stem als de Decepticon Starscream uit de Transformers waar de eerstgenoemde schurk in een bepaalde episode enkele leiders van de Autobots gevangen nam en hun geest in een menselijk lichaam stopte! Ik vond de Cobra-leiders zoals Destro, Dr. Mindbinder, Barones en Serpentor (die was geschapen uit het DNA van allerlei verderfelijke wereldheersers en boeven) goed geslaagd al hadden ze meer pech te verduren dan goed voor ze was. De leden van G.I. Joe waren alleen niet echt komisch te noemen en soms te serieus.

JeroomDeath NoteAlvin and the ChipmunksThe Incredible HulkDilbertBirdsThe SimpsonsSalad Fingers – FriendsKabouter Wesley – Muilen

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!