1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Final Fantasy VII Advent Children

Posted on 11. Mar, 2010 by in 3D, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Final Fantasy VII: Advent Children is een sciencefiction/animatiefilm gemaakt door Square Enix dat zich afspeelt 2 jaar na Final Fantasy VII, een succesvol PlayStation spel. De film volgt Cloud Strife, die het mysterie van een nieuwe ziekte, die onder de bevolking heerst, probeert te ontrafelen. Er komen naast de personages die in het spel zaten ook nieuwe personages voor. Voorbeelden van deze nieuwe personages zijn Kadaj, Yazoo en Loz of Denzel, een vriend van Marlene.

De film is uitgebracht op DVD en UMD in Japan op 14 september 2005, in Europa op 24 april 2006 door Sony Pictures en een dag later in Amerika. De film is nooit in de bioscoop gezien geweest (in tegenstelling tot Final Fantasy: The Spirits Within).

Regie     Tetsuya Nomura
Takeshi Nozue
Productie     Yoshinori Kitase
Shinji Hashimoto
Script     Kazushige Nojima

Tags: , , , , , , ,

2.642 keer bekeken

1 reactie op “Final Fantasy VII Advent Children”

  1. admin says:

    coole 3D film!

Garfield cartoonsRooie oortjes 14AngstStoneflies IBeavis and Butthead – Teen TalkHello KittyWonder WomanGundam 00What’s Opera Doc (1957)

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!