1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Fantastic Four: World’s Greatest Heroes Episode 2 Doomed

Posted on 15. Mar, 2010 by in 2D klassiek, 3D, Actie, Cel, Featured, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Fantastic Four , ook wel bekend als Fantastic Four: World’s Greatest Heroes, is een animatieserie gebaseerd op de Marvel Comics superheldengroep, de Fantastic Four. Het is daarmee de vierde animatieserie gebaseerd op dit team.

De serie wordt uitgezonden op Cartoon Network. De serie combineert twee dimensionale tekeningen met drie dimensionale computeranimatie. De serie ging in première op 2 september 2006 als onderdeel van Toonami.

De stripserie is bedacht door striptekenaars Stan Lee en Jack Kirby en was oorspronkelijk bedoeld als antwoord op DC Comics’ superheldenteam de Justice League. Echter: omdat Marvel Comics destijds nog niet zoveel superhelden had werd de Fantastic Four een team van vier nieuwe superhelden in plaats van een team samengesteld uit reeds bestaande superhelden.

“Doomed”

The Fantastic Four face the metallic menace of Doctor Doom!

Tags: , , , , , , , , , , ,

1.833 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Animatrix: World recordRooie oortjes – Een Goede brilBeast Wars: TransformersGI Joe: ResoluteTransformers Episode 2Thundercats – The Trouble With ThunderkittensDariaKabouter Wesley – bijles: Door de deurKabouter Wesley en Jos het debiele ei – Op bezoek bij Erika van Tielen

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!