1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ed, Edd n’ Eddy

Posted on 24. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Humor, Video's

Ed, Edd ‘n Eddy is een animatieserie die wordt uitgezonden op Cartoon Network. De serie is bedacht door Danny Antonucci.

In aflevering 1: Ed, Edd n’ Eddy: My favorite Ed moments

De serie draait om drie jongens genaamd Ed, Edd en Eddy. Samen met andere kinderen wonen ze in een cul-de-sac in de buitenwijk  van een plaats genaamd Peach Creek.

De bedoeling van de Eds is om geld te verdienen voor, onder andere, kaakkrakers (snoep). Hiervoor bedenken ze de meest uiteenlopende methodes. Deze draaien meestal uit op een fiasco.

Ongeacht hoe die in de stortplaatsen ik ben, deze kerel is Allway’s in staat om me LOL maken. Letterlijk.
Niet Allway is de grappen, soms is het hoe het is ingesteld, de geluidseffecten bij de scène of gewoon de toevallige of domheid van de scène.

Helaas heb ik te veel Ed momenten dus ik heb een groot aantal onderdelen te maken.
Hoeveel is een mysterie nu als upload ik ze als ik ze krijg ED-perkt.
Niet in een bepaalde volgorde.
Atleast Ik ben nu voor het bewerken van een verandering.

Tags: , , , ,

2.961 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Angry Beavers (De Boze bevers)Cartoon girl fight (popeye)The JetsonsGarfield and Friends – Box O’ FunStreet FighterPinguin animatieSouth Park – The Tale of Scrotie McBoogerballsKabouter Wesley – PaddestoelDungeons & Dragons

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!