1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Dennis the Menace

Posted on 18. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Humor, Video's

Dennis the Menace is een Amerikaanse animatieserie geproduceerd door DiC Entertainment, gebaseerd op de gelijknamige stripserie van Hank Ketcham. De serie werd in Amerika uitgezonden van 1986 t/m 1988, en bestaat uit 78 afleveringen. In de jaren 90 is de serie in nagesynchroniseerde vorm uitgezonden in Nederland, en wel onder de titel Dennis de Bengel.

Dennis the Menace – It Came from Planet Dennis

Tags: , , , , , , ,

4.125 keer bekeken

1 reactie op “Dennis the Menace”

  1. Ik heb Dennis the Menace altijd een onsympatiek jongetje gevonden! Hij haalde bewust of onbedoeld allerlei streken uit waarvan zijn hele omgeving het slachtoffer werd, vooral zijn buurman George Wilson, die een grote pechvogel was door toedoen van Dennis. Omdat hij vrijwel altijd geluk had en nooit werd teruggepakt kreeg ik een hekel aan Dennis the Menace (al had hij in de strips gelukkig wél pech!) maar later zag ik op een afbeelding dat Dennis van zijn moeder een flink pak voor zijn broek had gekregen door de manier waarop zijn moeder op een stoel zat en haar handen afklopte. Ze had haar stoute zoontje over de knie gelegd en hem pijnlijke billenkoek gegeven daar Dennis lang over zijn achterwerk wreef maar dat was zijn verdiende loon!

South Park – The CoonHello KittyDilbertTaz-Mania – The Dog The Turtle StoryTeenage Mutant Ninja Turtles – Forever (film)Ratjetoe (The Rugrats) – The Turkey Who Came To DinnerFelix de kat – The Goose that Laid the Golden Egg (1936)Kabouter Wesley – OEIOEI Ik Heb Precies Mijn Hoed VergetenEarthworm Jim

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!