1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Crippled Summer – South Park

Posted on 29. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Andere, Cel, Featured, Humor, Video's

South Park – Crippled Summer –  Seizoen 14 Episode 7

Concurrentie is de naam van het spel deze zomer. Er is geen tijd voor Jimmy en zijn vrienden, een slappe uitgeschakeld. Ze werken worden dit jaar kampioen op zomerkamp. Jimmy bereidt zich voor om de strijd aan te gaan  in de jaarlijkse surf wedstrijd.

South Park is een Emmy Award-winnende animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone.

Sinds 1997 wordt deze serie in de Verenigde Staten uitgezonden op Comedy Central, in Nederland vanaf 1997 eerst op Canal+ (tegenwoordig Film1), vanaf 1999 op NET 5, daarna op Veronica en The Box totdat deze in 2007 de Nederlandse Comedy Central werd, door wie de serie momenteel nog steeds wordt uitgezonden. In Vlaanderen word South Park uitgezonden op de vlaamse versie van muziekzender TMF.

Tags: , , , , , , , ,

6.445 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

South Park – MargaritavillePorky’s hare huntHagar de verschrikkelijke – De ontsnapping deel 1 [NL]Beast MachinesPeter pan and the piratesSuske en Wiske – de apekermisI Love to SingaTeenage Mutant Ninja Turtles – Forever (film)Mighty Max

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!