1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Crippled Summer – South Park

Posted on 29. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Andere, Cel, Featured, Humor, Video's

South Park – Crippled Summer –  Seizoen 14 Episode 7

Concurrentie is de naam van het spel deze zomer. Er is geen tijd voor Jimmy en zijn vrienden, een slappe uitgeschakeld. Ze werken worden dit jaar kampioen op zomerkamp. Jimmy bereidt zich voor om de strijd aan te gaan  in de jaarlijkse surf wedstrijd.

South Park is een Emmy Award-winnende animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone.

Sinds 1997 wordt deze serie in de Verenigde Staten uitgezonden op Comedy Central, in Nederland vanaf 1997 eerst op Canal+ (tegenwoordig Film1), vanaf 1999 op NET 5, daarna op Veronica en The Box totdat deze in 2007 de Nederlandse Comedy Central werd, door wie de serie momenteel nog steeds wordt uitgezonden. In Vlaanderen word South Park uitgezonden op de vlaamse versie van muziekzender TMF.

Tags: , , , , , , , ,

6.124 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Suicide Bunny’sHey Arnold!Dennis the MenaceTiny ToonKabouter Wesley en Jos het debiele ei – Op bezoek bij Erika van TielenThe Pink PantherJos het debiele ei – GagsSalad Fingers – CageDisney cartoon: Lambert the Sheepish Lion

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!