1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Celebrity Deathmatch

Posted on 14. Apr, 2010 by in Actie, Bizar, Humor, Klei animatie, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Celebrity Deathmatch is een met klei geanimeerde televisieshow, gemaakt door Eric Fogel, die voornamelijk professioneel worstelen en celebrities (bekende personen) op de hak neemt. Per aflevering nemen een aantal bekendheden het tegen elkaar op, in 1-tegen-1-matches. Het loopt voor de verliezer vrijwel altijd dodelijk af.

Deze aflevering: week 3

De serie werd bedacht door Eric Fogel, met de piloten uitgezonden op MTV op 1 januari en 25 1998. De eerste reeks liep van 14 mei 1998-20 okt 2002, en duurde een 75-episode te voeren. Er was een speciale die niet bijdragen aan de laatste aflevering in totaal, met het opschrift “Celebrity Deathmatch Hits Duitsland”, die werd uitgezonden op 21 juni 2001. Professionele worstelaar Stone Cold Steve Austin gaf een stem aan zijn geanimeerde vorm als de gast commentator. Begin 2003 werd een film aangekondigd door MTV worden in de maak, maar het project werd geannuleerd door het einde van dat zelfde jaar.

In 2005, MTV2 kondigde de heropleving van de show als onderdeel van hun “Sic ‘Em vrijdag” programmering te blokkeren. Oorspronkelijk om terug te keren in november 2005, werd de première verschoven naar 10 jun 2006 als onderdeel van een nieuwe “Sic’emation” blok met twee andere geanimeerde shows, waar mijn honden Op en de avonturen van Chico en Guapo. De show werd vijfde seizoen werd geproduceerd door Cuppa Koffie Studios en de première trok meer dan 2,5 miljoen kijkers, overgaand in MTV2’s hoogst gewaardeerde seizoen première ooit.

Tags: , , , , , , , , ,

2.298 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

The Real Adventures of Jonny QuestHey Arnold!Tiny ToonStar Wars: The Clone WarsThunderbirdsPinguin animatieDaffy duck – Yankee Doodle DaffyResident Evil DegenerationBionic Six – Back to the Past

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!