1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Cartoon gags #4

Posted on 16. Apr, 2010 by in Humor, Strips

Cartoon gags 3

Cartoon gags 3

Cartoon gags 3

Cartoon gags 3

Cartoon gags 3

Quirit is een flater van de natuur. Hij ontstond toevallig toen een verdwaalde eicel bevrucht werd door het BSE-virus. Ongeveer 60 celdelingen later werd hij geboren. Voor de rest kunnen we zijn leven kort samenvatten: hij at, dronk en werd alsmaar groter en dikker. Quirit is oversekst. Op de plaats van de hypofyse werd bij hem een Viagraklier aangetroffen. Waar anderen bij het slapen gaan een pyjama aantrekken, hult Quirit zich noodgedwongen in een condoom. Een doorsnee-mens bestaat voor 90% uit water, Quirit één en al uit gore fantasie.

Op 17 maart 1976 zag Quirit zijn eerste cartoon gepubliceerd in een gerenommeerd weekblad. De betrokken redacteur had het in- en outbakje verward. Feit is dat er sindsdien te pas en te onpas ergens een Quirit-cartoon opduikt. En dit, beste lezer, is iets waarmee we moeten leren leven.

Tags: , , ,

5.833 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Robbedoes en Kwabbernoot – De Terugkeer Van CyanideTeenage Mutant Ninja Turtles – Forever (film)Earthworm JimBeetlejuice cartoon – skeletons in the closetThe Flintstones – The Dress RehearsalBugsy and MugsyTweety in canary row (NL)Kabouter Wesley – MuilenSouth Park – The F Word

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!