1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Cagle

Posted on 30. Mar, 2010 by in Humor, Strips

Daryl Cagle is de dagelijkse cartoonist die werkt voor MSNBC.com en is ‘s werelds meest gesyndiceerde en herdrukt krant cartoonist met bijna 900 kranten abonnement. hij tekent vooral politiek gerichten cartoons (political cartoons) Ongeveer drie miljoen mensen die regelmatig, unieke gebruikers bezoeken Cagle’s Professional Cartoonisten Index site elke maand, waardoor het de meest populaire cartoon site, van welke aard ook, op het internet. Het is ook de meest gebruikte site in het onderwijs Sociale Studies klaslokalen over de hele wereld.

Obama cartoon


In de afgelopen dertig jaar, heeft Cagle is een van de meest productieve tekenaars van Amerika. Opgegroeid in Californië, Cagle ging studeren aan de Universiteit van Santa Barbara, daarna verhuisde hij naar New York, waar hij werkte tien jaar samen met Jim Henson’s Muppets, ter illustratie van scores van boeken, tijdschriften, agenda’s en allerlei producten.

Cagle trok een dagelijkse redactionele cartoon panel getiteld “TRUE!” voor de Tribune Media Services in de jaren 1990 en ging op de lokale politieke cartoons voor Hawaii’s Midweek krant te tekenen. Hij verhuisde naar de opstelling voor de dagelijkse cartoons Gannett de Adverteerder van Honolulu krant, werd hij de tekenaar van Slate.com in 2000 en in 2005 verhuisd van Cagle Slate.com naar de cartoonist voor de top van het internet nieuwssite, MSNBC.com geworden.

Tags: , , , , , , , , , , ,

5.410 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Hanna Barbera’s World of Super AdventureThunderbirdsTom and Jerry – The Lonesome MouseLucky luke in daisy town (NL)The Fairly Odd ParentsKabouter Wesley – Een wandelingSpongeBob SquarePants – Raket naar de maanJeroom – best of the bestDonald Duck – Computer Dot Don Cartoon

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!