1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Bleach

Posted on 30. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Bizar, Cel, Manga/Anime, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Bleach (ブリーチ, Burīchi) is een manga– en animeserie geschreven en geïllustreerd door Tite Kubo (久保 帯人, Kubo Taito).

Deze aflevering: Episode 263 Imprisonment?! Senbonzakura & Zabimaru

“Terwijl proberen te leveren een onlangs versloeg Beast Sword kazerne aan de 12e Squad Senbonzakura en Zabimaru per ongeluk opgesloten. De zanpakuto vervolgens in slagen om overstuur Ashisogi Jizou, onthullen een aantal van onethische toezicht Mayuri’s en vernietigen de bouw van de 12e Squad’s.”

De manga verscheen in augustus 2001 voor het eerst in Weekly Shōnen Jump  magazine, uitgegeven door Shueisha  en onder hun “Jump Comics” label zijn op het moment (februari 2010) drieënveertig volumes/tankōbons uitgebracht in Japan. De manga wordt door uitgeverij Kana vertaald in het Nederlands. Op het moment (oktober 2009) zijn er tien volumes/tankōbons uitgebracht in het Nederlands.

Tags: , , , , , , , ,

2.286 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

DigimonTransformers Episode 3The JetsonsCartoon gags #1A Charlie Brown ChristmasI Love to SingaGerbil in a MicrowaveFinal Fantasy VII Advent ChildrenHagar de verschrikkelijke – De ontsnapping deel 2 [NL]

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!