1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Birdman – X The Eliminator

Posted on 15. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Bird-Man is de naam van twee fictieve personages uit de strips van Marvel Comics. Beide hebben dezelfde bevoegdheden en uiterlijk, en beide verscheen de eerste plaats als lid van de schurk team de Ani-Men.

Een miljoen dollar voor de top van de Birdman’s helmet.Determined om zich te ontdoen van de Birdman eeuwig, X de Eliminator veroorzaakt een Aarde naar Mars vracht van naar beneden te gaan op zee, en toen Birdman onderzoekt, verlamt hem met een vice-gun en gooit hem in een donkere put.
Birdman oproepen Avenger om hem vrij, en ze vliegen tegen raketten van X in een mid-air strijd om hem neer te schieten.

Tags: , , ,

3.262 keer bekeken

1 reactie op “Birdman – X The Eliminator”

  1. De tekenfilms over de superheld Birdman waren altijd vrij kort en hoewel hij niet volmaakt was (Birdman was op zonne-energie aangewezen) kon je hem evenmin komisch noemen daar hij erg serieus was. Zijn blauwe adelaar Avenger was hondstrouw aan zijn meester die hij steeds uit de problemen haalde. Toch was het beter geweest als ook de superschurken iets grappiger waren geweest.

Salad Fingers – CageDog of ManFuturama – The Devil’s Hands Are Idle PlaythingsJos het debiele ei – GagsPeter pan and the piratesCaptain PlanetPaniek in het dorp- Le grand sommeilSailor Moon – A Moon Star is BornGundam 00

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!