1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Bionic Six – Back to the Past

Posted on 18. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Old school, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Bionic Six is een Amerikaanse / Japanse animatieserie uit de jaren 1980, geproduceerd door TMS Entertainment Studios en gedistribueerd door de VS en MCA Television (later omgedoopt NBC / Universal Television). De bekende Japanse animatie-directeur Osamu Dezaki betrokken was als chef toezicht directeur. Zijn kenmerkende stijl (dwz Astroboy, Golgo 13, Cobra) is zeer merkbaar.

De hoofdpersoon van de serie ‘Bionic-1’, is een machine-versterkte mens door middel van bionische technologie, net als The Six Million Dollar Man. Op een vakantie in de Himalaya, Bionic-1 en zijn familie werden testen van nieuw ontworpen ski-uitrusting. Ze werden aangevallen door buitenaardse wezens en tijdens het gevecht, waarin Jack zijn capaciteiten openbaren aan zijn kinderen voor het eerst, een lawine optreedt en de Bennetts zijn allemaal levend begraven onder radioactieve sneeuw. Alle, maar Jack (waarvan Bionics hem immuun voor de radioactiviteit), zijn gegooid verlamde coma. Onzeker over hoe ze te redden, Bionic-1 brengt de familie naar lab zijn baas professor Sharp. Sharp leidt daaruit af dat de bionische vermeerderen proces dat Bionic-1 onderging, de gevolgen van de radioactiviteit zou neutraliseren. Ieder gezinslid kreeg een specifieke bionische macht, en dus vormden ze een team genaamd Bionic Six.

Tags: , , , , , , ,

2.191 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

PokemonStreet FighterGarfield Koffie CartoonThe Powerpuff GirlsDisney cartoon: Lambert the Sheepish LionSylvester & Tweety –  Room and birdSuper Fly 2Mighty MaxBeast Machines

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!