1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Beyblade

Posted on 02. Apr, 2010 by in 2D klassiek, 3D, Actie, Bizar, Cel, Manga/Anime, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Beyblade (ベイブレード, Beiburēdo?) Is een Japanse manga serie geschreven en geïllustreerd door Takao Aoki. De serie telt 51 afleveringen, en werd uitgezonden van 8 januari 2001 tot 24 december 2001.

Deze aflevering: The Blade Raider

Het verhaal draait rondom een Beybladeteam genaamd de Bladebreakers, bestaande uit Tyson, Kai, Ray and Max. Alle vier bezitten ze een speciaal Bit-Beest, wat hun Beyblade sterker maakt. Een jongen genaamd Kenny zit ook bij het team, maar hij doet enkel dienst als hun adviseur.

Eerst wordt getoond hoe dit team tot stand komt tijdens een Japans Beybladetoernooi. Tyson, Kai, Ray en Max komen als beste spelers uit dit toernooi, en mogen daarom als team Japan vertegenwoordigen op andere toernooien.

Het eerste toernooi is in China, waar ze het op moeten nemen tegen Ray’s oude team: de Witte Tijgers. Deze zien Ray als verrader omdat hij nu bij de Bladebreakers zit, maar tegen het eind van het toernooi leggen ze het bij. De volgende stop is de Verenigde Staten, alwaar ze het opnemen tegen een team genaamd de All Starz. Dit toernooi is extra lastig voor Max omdat zijn moeder de coach van de All Starz blijkt te zijn.

Na het Amerikaanse toernooi wil het team naar de wereldkampioenschappen in Rusland, maar beland eerst in Europa. Hier vechten ze tegen de sterkste Beybladers van Europa genaamd de Majestics. Eenmaal in Rusland komt het team tegenover hun sterkste tegenstander ooit te staan: de Demolition Boys. Dit team, opgericht door de BIOVOLT Corporation, is erop uit om zoveel mogelijk Bit-Beesten van andere Beybladers te stelen. Het team staat onder leiding van Kai’s grootvader, Voltarie, en Boris, een crimineel meesterbrein. Kai wordt door zijn grootvader overgehaald om bij de Demolition Boys te komen, maar kiest uiteindelijk toch weer partij voor de Bladebreakers. Uiteindelijk verslaat Tyson de leider van de Demolition Boys, en wordt zo wereldkampioen.

Tags: , , , ,

3.362 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

VisionariesJackson 5(five) Cartoon – deel 1What’s Opera Doc (1957)The Ren and Stimpy Show- insomniac Ren deel 1The Flintstones – The Dress RehearsalSonic UndergroundBudgie De Kleine Helicopter – Een Grote VangstGundam 00Ren and Stimpy – The Big Baby Scam

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!