1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Beavis and Butthead – Teen Talk

Posted on 19. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Humor, Video's

Beavis and Butt-head is een Amerikaanse tekenfilmreeks geproduceerd door MTV en oorspronkelijk uitgezonden tussen 1993 en 1997. De reeks werd bedacht door Mike Judge, die ook bijna alle stemmen inspreekt.

De serie gaat over twee pubers die zich geen blijf weten met hun frustraties en seksuele drang. Beavis is een blonde jongen die de hele tijd hyperactief doet (vooral als hij verandert in zijn alter-ego, the Great Cornholio) en Butt-Head is een jongen met bruin haar en een beugel. Ze vullen hun dagen vooral met luieren en elkaar uitschelden. Ze hebben werk, bij Burger World, maar zijn compleet incompetent en halen steeds ongein uit met de frituurpan en andere keukenartikelen in plaats van klanten te bedienen. Vaak zitten ze ook thuis naar TV te kijken (gewoonlijk videoclips) of knappen ze op geheel eigen wijze werkjes op in de buurt. Soms brengen ze ook de avond door in de lokale winkel tot ze weggestuurd worden omdat ze iedereen lastigvallen, vooral dan “chicks” die ze onhandig proberen te versieren.

Er is slechts een handvol nevenpersonages: Anderson, de buurman en oorlogsveteraan, McVicker, de depressieve schooldirecteur, hippieleraar Van Driessen, de doodbrave Stewart die steeds gepest wordt, de crimineel Todd en het tienermeisje Daria, het enige personage dat Beavis en Butt-head hetzelfde ziet als het publiek, twee volslagen idioten. Dit laatste personage heeft ook haar eigen spin-off, die simpelweg “Daria” heet.

Naast de serie bestaat er ook nog een film met beide personages in de hoofdrollen: Beavis and Butt-head Do America.

Tags: , , , , , ,

1.992 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Alvin and the ChipmunksCartoon gags #4What Is Bonnaroo? – Bill PlymptomKabouter Wesley – SloeberSouth Park – Medicinal Fried ChickenThe Gay KnightUgly Americans – Blob gets a jobCaptain planet – Greenhouse planetAvatar: The Last Airbender

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!