1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Beast Machines

Posted on 08. Apr, 2010 by in 3D, Actie, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Beast Machines (1999) is een Canadese animatieserie geproduceerd door Mainframe Entertainment. De serie is een direct vervolg op Beast Wars, en onderdeel van de Transformers-franchise. De serie liep voor twee seizoenen op Fox Kids.

Deze aflevering: Beast Machines – SparkWar

“Na de Maximals schroot Thrust en zijn drones voor de zoveelste keer, Megatron besluit is het tijd om te brengen in een aantal versterkingen.”
De overgebleven Maximals (Optimus Primal, Silverbolt, Rhinox, Rattrap, Cheetor en Blackarachnia) zijn terug op Cybertron. Rhinox en Silverbolt zijn echter afwezig en de anderen kunnen zich om een of andere redden niets herinneren van wat er gebeurd is nadat ze op Cybertron aankwamen. Ook zitten de Maximals vast in hun originele beestvormen en kunnen niet transformeren. Het blijkt dat een nieuw ras, de Vehicons, Cybertron hebben overgenomen.

Optimus wordt naar een oude supercomputer genaamd “Het Orakel” geroepen. Het Orakel past Optimus en de Maximals wat aan zodat ze beter voorbereid zijn op het bevechten van hun nieuwe vijand. Het Orakel verteld hen dat Megatron achter alles zit. Hij is tijdens de reis naar Cybertron ontsnapt in de “Transwarp Ruimte”, en veel eerder dan de Maximals op Cybertron beland. Daar heeft hij met een virus de planeet veroverd en de vonken van vermoedelijk alle andere Maximals en Predacons gestolen. Vanuit de voormalige Maximal hoofdstad bestuurd Megatron zijn leger van Vehicons, hersenloze robots die hem gehoorzamen.

De strijd om Cybertron begint. Megatron beseft al snel dat hij de planeet niet geheel kan controleren met alleen maar hersenloze dienaren. Daarom geeft hij drie Vehicons een vonk zodat ze zijn generaals worden: Jetstorm, Tankor en Thrust.

Tags: , , , , , , ,

2.508 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Kabouter Wesley – problemen met de tvMr Bean: InventorResident Evil DegenerationRatjetoe (The Rugrats) – The Turkey Who Came To DinnerRen and Stimpy – The Big Baby ScamGarfield gagsDariaSouth Park – Pinewood DerbyNaruto

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!