1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Battle of the Planets

Posted on 25. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Actie, Cel, Sci-Fi / Fantasy, Video's

Battle of the Planets (1978) is een Amerikaanse animatieserie aanpassing van de Japanse anime serie Wetenschap Team Ninja Gatchaman (1972). Van de 105 oorspronkelijke Gatchaman afleveringen, 85 werden gebruikt in de Battle of the Planets aanpassing, geproduceerd door Sandy Frank Entertainment. De aanpassing is over het algemeen trouw aan het verhaal en de karakterontwikkeling van de originele Gatchaman serie, maar belangrijke aanvullingen en dalingen werden gemaakt om een beroep te verhogen tot de Noord-Amerikaanse jonge tv-markt van de late jaren 1970, meestal met name de afschaffing van de elementen van de grafische geweld, godslastering en transgenderisme.

Vanaf februari 2007 is Sandy Frank’s 30-jarige licentie voor Battle of the Planets is verstreken.

Een CGI-film gebaseerd op de franchise, Gatchaman, is gepland voor een 2011 release van Warner Bros

Aflevering: 83 – Strike at Spectra

Tags: , , , , , , , , , ,

1.859 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Bugs Bunny knows a Gremlin in a Army field. Remastered video.Hal the Misinterpretive Porn StarHello Kitty’s Furry Tale Theater: CatulaKabouter Wesley – 100 miljoen miljardKabouter Wesley – De vriendschapsfeeQuick et FlupkeSouth Park – W.T.F.The Flintstones – The Dress RehearsalBirds

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!