1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Angry Beavers (De Boze bevers)

Posted on 02. Apr, 2010 by in 2D klassiek, Bizar, Cel, Drama, Humor, Kinderen

De Boze Bevers ((en) Angry Beavers) is een Amerikaanse animatieserie, geproduceerd voor de televisiezender Nickelodeon, en bedacht door Mitch Shauer. De eerste aflevering werd in Amerika uitgezonden op 19 april  1997, na de Nickelodeon Kids Choice Awards. De serie is in Nederland  aanvankelijk een tijdje in de originele Engelstalige versie uitgezonden, maar daarna in nagesynchroniseerde vorm. In de herfst van 2007 zijn er verschillende dvds van De Boze Bevers in Amerika uitgebracht.

Deze aflevering: Angry Beavers the legend of kid friendly

De serie gaat over twee beverbroers: Boris (Engelse naam Daggett) en Benno (Engelse naam Norbert). Na de komst van een nieuw bevernest verlaten ze hun ouderlijk huis en gaan samen in hun eigen dam gaan wonen. De broers maken allerlei avonturen mee, en hebben regelmatig ruzie. Dat varieert van een beetje bekvechten tot een heuse ramp. Maar als het er op aan komt, helpen ze elkaar.

Tags: , , , , , , , ,

4.094 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Logorama – [Oscars 2010]Family GuyTaz-Mania – The Dog The Turtle StoryKabouter Wesley – De vriendschapsfeePokemonTeenage Mutant Ninja TurtlesRen and Stimpy – The Big Baby ScamInspector Gadget – Gadget Meets the ClanWalt Disney Classics: “Three Little Pigs

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!