1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Alvin and the Chipmunks

Posted on 18. Mar, 2010 by in 2D klassiek, Cel, Humor, Kinderen, Video's

Alvin and the Chipmunks is een animatieserie met de treffer zingen karakters functie, The Chipmunks, geproduceerd door Bagdasarian Productions in samenwerking met Ruby-Spears Enterprises 1983-87 en 1988-90 DIC Entertainment. De serie 1983 tot 1990 op NBC en is de follow-up van de originele serie 1961-62, The Alvin Show. De show introduceerde de Chipettes, drie vrouwelijke Chipmunks met hun eigen menselijke tegenhanger, Miss Beatrice Miller (die zich bij de cast in 1986). In 1988, de show overgeschakeld productie bedrijven DiC bedrijven (met 11 extra afleveringen, geproduceerd door Murakami-Wolf-Swenson) en werd omgedoopt tot gewoon The Chipmunks.

In 1987, tijdens het vijfde seizoen van de show, de eerste geanimeerde the Chipmunks ‘speelfilm The Chipmunk Adventure, werd vrijgegeven theaters door The Samuel Goldwyn Company. De film werd geregisseerd door Janice Karman en featured the Chipmunks en Chipettes in een wedstrijd reizen rond de wereld. In zijn achtste en laatste seizoen, de show weer overgeschakeld titels The Chipmunks naar de film. Elke aflevering is een parodie op een Hollywood-film als Back to the Future of King Kong. Verschillende tv-specials met de personages zijn ook vrijgelaten. In 1990 heeft de speciale Rockin ‘Door de decennia is geproduceerd. Dat jaar de Chipmunks ook samen met andere bekende stripfiguren (zoals Bugs Bunny en Garfield) voor de preventie van drugsmisbruik speciale Cartoon All-Stars to the Rescue.

Van 1993 tot 2001 Cartoon Network uitgezonden aflevering de 65-syndicatie pakket van de serie. Van 1995 tot 1997 Nickelodeon uitgezonden de show. Terwijl de show is op dit moment niet meer in syndication in de VS, is het uitgezonden in Canada op Teletoon Retro.`

Chipmunks – Food for Thought

Tags: , , , , , ,

2.615 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Guust Flater Cartoon gagThe Simpsons – Boy Meets CurlTom and Jerry – Polka dot puss (Episode 39)Gerbil in a MicrowaveThe Flintstone FlyerSuper Mario World Cartoon [Mama Luigi]Mighty MaxThe Ren and Stimpy Show- insomniac Ren deel 1Happy Tree Friends – Train Kringle

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!