1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

AIKa R-16: Virgin Mission

Posted on 08. Apr, 2010 by in 2D klassiek, 3D, Actie, Cel, Erotiek, Humor, Manga/Anime, Video's

Aika R-16: Virgin Mission (2007) is een anime serie OVA door Studio Fantasia. Het is de prequel op de Agent Aika (Aika) OVA serie, ook door Studio Fantasia. De reeks vindt plaats 10 jaar voor de gebeurtenissen in Agent Aika. Het wordt gevolgd door een vervolg OVA serie, Aika Zero.

Wat typisch is aan deze manga serie zijne sexy gekleden meisjes in hun ondergoed met gevaarlijke wapens.

Deze aflevering: AIKa R-16: Virgin Mission 2 (in duits)
Deze serie viert de 10e verjaardag van de oorspronkelijke Aika OVA.

High school student Aika Sumeragi, met haar scherpe geest en een atletisch lichaam, is geslaagd voor de C-klasse berger test en heb een C-klasse berger licentie. Ondanks het feit dat zestien jaar oud nu, is ze nog steeds behandeld als een kind door Gozo. Na eindelijk een vergunning gekregen, Aika begon het ophangen van affiches biedt haar diensten berger. Op dat moment haar klasgenoot en voorzitter van de Club Schatzoeken, Eri Shinkai, geplaatst op een verzoek voor haar. Aika graag toegezegd het verzoek van Eri en stapte particuliere Cruiser Eri’s. Aan boord leerde ze over de mysterieuze meisje genaamd Karen, die is de reden voor het verzoek. Die nacht Aika werd aangevallen door de middelbare school meisjes en Karen was bijna gevangen genomen. Welke geheime doet Karen houden?

Tags: , , , , ,

7.287 keer bekeken

Reacties zijn gesloten .

Rooie oortjesSalad Fingers – Rusty spoonsGargoylesSouth Park – Dances with SmurfsCaptain planet – Greenhouse planetM.A.S.K. – The Death StoneThe New Fantastic Four – The Menace of MagnetoJohnny Bravo – Meets Adam WestBoes – Dollen Met De Mollen

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!