1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

200 – South Park

Posted on 15. Apr, 2010 by in 2D klassiek, 3D, Bizar, Cel, Featured, Humor, Video's

South Park – episode 1405 – 200 of beter bekent als  de twee-honderdste aflevering van South Park.

Bedenkers Trey Parker en Matt Stone hebben besloten om weer een paar van de beroemdheden die ze hebben beledigd door de jaren heen voor deze viering. In feite, kunt u verwachten om te zien zo ongeveer iedereen die ze hebben beledigd, van Mel Gibson en regisseur Steven Spielberg aan George Lucas en Kanye West.

De viering bestaat uit het terugbrengen van ongeveer 200 beroemdheden die een class action-rechtszaak tegen de stad gevormd van South Park, Colorado. De rechtszaak werd gevormd na Stan kon niet weerstaan aan slamming Tom Cruise tijdens een excursie. Tinseltown heeft besloten dat het tijd is om een beetje wraak nemen.

South Park is een Emmy Award-winnende animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone.

Sinds 1997 wordt deze serie in de Verenigde Staten uitgezonden op Comedy Central, in Nederland vanaf 1997 eerst op Canal+ (tegenwoordig Film1), vanaf 1999 op NET 5, daarna op Veronica en The Box totdat deze in 2007 de Nederlandse Comedy Central werd, door wie de serie momenteel nog steeds wordt uitgezonden. In Vlaanderen word South Park uitgezonden op de vlaamse versie van muziekzender TMF.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

5.111 keer bekeken

1 reactie op “200 – South Park”

  1. Mattieshark says:

    HAHA al die acteurs geweldig! 😀

AngstKabouter Wesley – De quizWalt Disney Classics: “Three Little PigsGargoylesKirby (vertaalde versie)Joe Cartoon: Froggy FunwheelThe Beatles Cartoon – Help!Dommel – HonkballenKanye West blender

Recente reacties

Cartoons.be

Cartoons - Alle beste online cartoon Videos en Strips voor iedereen! Urenlang kijkplezier naar oude en nieuwe, bekende en onbekende tekenfilms en cartoons in onze gratis online cartoons cinema bioscoop!